Cooking time: 15 minutes.
Ingredients
-3 salsicce (fresh Italian pork sausages)
-300g stracchino cheese (a sharpflavoured creamy, spreading cheese)
-12 slices unsalted country bread
Directions
Remove the skin from the sausages; place the meat in a large bowl and combine with the stracchino, working them together until smooth with a wooden spoon. Cut a dozen or so slices of bread about a centimetre thick and put in the oven for ten minutes, until crisp on both sides. Remove from the oven and allow to cool, then spread some of the mixture on each slice. Put back in the oven for five minutes and serve the crostini hot.
Do ensure that the sausages are entirely pure pork and that they are not seasoned, as these have an entirely different flavour.
As I could non find a contact link where to write to you privately, I have to do it here. This picture is mine so, as it is protected by copyright, I'm asking you to remove it immediately before I take any further action.
ReplyDeleteJust for your information, as I think you also speak italian, in my blog is clearly written at the bottom of the page:
NON AUTORIZZO la pubblicazione dei testi e delle foto, in alcuno spazio della rete, che siano forum o altro, senza preventiva richiesta.
Copyright © Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non puo' pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 07.03.2001.
My- Bread and Butter © photos and text – All rights reserved. No copying, posting on other sites.
If you have any queries you can contact me through my blog at this link http://www.my-breadandbutter.com/p/contatti.html
Thank you.
Nicoletta Palmas
Chiedo scusa per la pubblicazione impropria della sua immagine...è stato un mio errore di inesperienza, le assicuro che si è trattato di un errore in buona fede.
ReplyDeleteLe porgo ancora le mie scuse
Saluti
Giacomo Aiazzi
Non ci sono problemi. Le consiglio pero' la prossima volta di guardare la fonte della foto e magari mettere da dove proviene per non avere problemi. Puo' capitare comunque di fare errori. La ringrazio.
ReplyDeleteNicoletta